Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

Matt hår, for lite næringsstoffer og flisete tupper – tydeligvis bruker du ikke mye tid på hårpleie. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy vil ta vare på håret ditt. Den er utformet for alle hårtyper, uansett tekstur, farge og frisyre.

Hvorfor er produktet så bra? Det inneholder så mye som syv planteoljer!

Virkningen og egenskapene til Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy gir næring i dybden til hår, hårsekker og hodebunn. Som en konsekvens forsinker den aldringsprosessene som skallethet, grå hår og for tidlig hårtap. Videre hjelper oljen med å gjenopprette naturlig glans, forhinder krusethet og statisk elektrisitet, beskytter mot kjemisk, mekanisk og termisk skade. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy gjør det lett å få ut floker og å style håret, i tillegg til at den temmer uregjerlig hår. Det er grunnen til at det er et perfekt produkt for langt og tykt hår. Det gir kort og tynt hår enestående behandling også.

Ingrediensene i Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy inneholder så mye som syv planteoljer, inkludert marulaolje, monoiolje, kukuiolje og ximeniaolje. Marulaolje tilbyr antioksiderende, fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, mens monoiolje gir beskyttelse mot UV-stråling og varme. Kukuioljen er rik på fettsyrer som pleier håret. Ximeniaolje forskjønner håret og forbedrer hårets tilstand.

Påføring av Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy er et trefaseprodukt. Før bruk må du riste godt slik at fasene kan blandes. Påfør noen dråper i hendene og deretter i håret. Den kan påføres både i tørt og fuktig hår. Den er et perfekt produkt for daglig, ukentlig eller månedlig reparasjonsbehandling. Hvis du påfører Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy i fuktig hår, gjør den føning og styling lettere. Påført i tørt hår gir oljen glans.

Fordeler:

  • fin duft
  • gir vakker glans
  • tar vare på kort og langt, tynt og tykt hår
  • inneholder så mye som syv oljer

Ulemper:

  • lite effektiv
  • ikke tilgjengelig i alle butikker
  • tung og fet konsistens
  • flasken har ingen applikator, verken pipett eller pumpe