Dabur Vatika Coconut Hair Oil

Dabur Vatika Coconut Hair Oil er designet for skadet, fett hår med flisete tupper. Urtene som er inkludert i produktet har fordelaktig innflytelse på hodebunnen så vel som håret. Visste du at Dabur Vatika Coconut Hair Oil kan brukes i stedet for en vanlig balsam man skyller ut?

Sjekk resultatene fra Vatika-oljen.

Virkningen og egenskapene til Dabur Vatika Coconut Hair Oil

Bortsett fra den forskjønnende og pleiende virkningen, tilbyr Dabur Vatika Coconut Hair Oil helbredende egenskaper. Produktet gir næring og fuktighet til hodebunnen, noe som forhindrer flass og andre hudtilstander. Det styrer arbeidet til talgkjertlene, forhindrer fett hår og reduserer effektivt talgproduksjonen. Videre styrker, reparerer og vektlegger Dabur Vatika Coconut Hair Oil din naturlige hårfarge. Den forhindrer flisete tupper, reduserer hårtap og gir glans. I tillegg lindrer den irritasjon i hodebunnen, reduserer kløe og andre ubehagelige lidelser.

Ingrediensene i Dabur Vatika Coconut Hair Oil

Urter, planteekstrakter, oljer og naturlige duftstoffer – dette er sammensetningen til Dabur Vatika Coconut Hair Oil. Neem og amla lindrer inflammasjon av hodebunnen, gir anti-inflammatorisk virkning og virker mot flass. De styrker og gir håret fuktighet, i til å definere krøller og bølger. Hennaekstrakt gjør håret smidig og glansfullt og bringer ut den naturlige fargen. Sitron og lakserolje fjerner flass, gir antiseptisk virkning, regenererer hodebunnen og øker hårveksten. Kokosolje glatter ut, gir næring i dybden og gir utrolig glans.

Påføring av Dabur Vatika Coconut Hair Oil

Dabur Vatika Coconut Hair Oil er mest effektiv når det gjelder å pleie hårtuppene. Den gir dem fuktighet, beskytter dem og forhindrer dem i å flise seg på en perfekt måte. Hvordan bruke oljen? Sett flasken i en skål fylt med varmt vann før påføring. Konsistensen blir flytende. Ta et par dråper i fuktig hår og la den være der i minst tyve minutter. Dabur Vatika Coconut Hair Oil kan erstatte balsam – du lar den være i håret i 15 minutter og skyller ut.

Fordeler:

  • inneholder kokosoljer
  • basert på indiske planter
  • vektlegger den naturlige hårfargen
  • motvirker flass

Ulemper:

  • kan overvelde hår og hodebunn
  • du må varme opp oljen for å gjøre den flytende før påføring
  • lite effektiv
  • ubehagelig duft