Dabur Amla

Vil du få glede av sunt og vakkert hår, bør du prøve Dabur Amla. Hovedingrediensen i produktet er indisk stikkelsbær, som har god innflytelse på hår og hodebunn. Produktet er svært effektivt. Mange kvinner over hele verden er fornøyd med resultatene det gir.

Vil du være en av dem? Begynn behandlingen!

Virkningen og egenskapene til Dabur Amla

Indisk stikkelsbær, som Indian gooseberry er utvunnet fra, brukes i den tradisjonelle indiske medisinen Ayurveda. Planten gir antibakteriell og antiviral virkning. Videre har den en stor innflytelse på tilstanden til hår og hodebunn. Den gjør hårstråene sterke, velnærte og gjør at de ikke faller så lett ut. Amla tilbyr antiseptiske, antiflass og reparerende egenskaper; den er fordelaktig for hodebunnen – lindrer irritasjon og andre hodebunnstilstander. Dabur Amla gjør håret spenstig og smidig; den gir naturlig glans, næring og fuktighet i dybden. Videre forhindrer produktet for tidlig grått hår og hårtap; det hindrer også skallethet.

Ingrediensene i Dabur Amla

Produktet inneholder ekstrakt fra indiske stikkelsbær (amlablomster). Planten er en kilde til vitamin C og stoffer som nøytraliserer frie radikaler. Den kontrollerer arbeidet til talgkjertlene, øker hårveksten, og gjør håret mykt og glatt. Takket være den karakteristiske duften til amlafrukten kommer ikke alle til å like produktet.

Påføring av Dabur Amla

Dabur Amla-oljen anbefales for både fett og tørt hår. Du må bruke produktet minst tre ganger i uken for å få tilfredsstillende resultater. Varm opp noen dråper av oljen i håndflatene. Påfør dem i hodebunnen (hvis du har svært fett hår) eller til hele hårlengden (hvis du har tørt hår). Du kan ta mer olje i tuppene. Husk å massér under påføringen – det vil øke absorpsjonen av Dabur Amla, øke blodsirkulasjonen i hudcellene og gjøre deg avslappet. Vask håret etter hver påføring med en delikat sjampo (uten uttørkende ingredienser).

Fordeler:

  • tilbyr helbredende og pleiende egenskaper
  • virker mot flass
  • mykgjør og gir næring til håret

Ulemper:

  • duften appellerer ikke til alle
  • flaske uten applikator
  • uriktig påføring kan overvelde håret (for hyppig bruk)
  • begrenset tilgjengelighet
  • øker ikke hårveksten