Nanoil Hårolje

Nanoil er en hårolje som vil ta vare på håret og hodebunnen din. Tre typer av produktet er laget for å møte behovene til alle kvinner. Disse er: Nanoil for hår med lav porøsitet, Nanoil for hår med medium porøsitet og Nanoil for hår med høy porøsitet.

Hver av disse har en unik sammensetning som passer til behovene til enhver hårtype. Se selv.

Virkninger og egenskaper hos Nanoil hårolje

Nanoil hårolje gir både hår og hodebunn allsidig virkning. Den tar vare på håret, gir næring til hodebunnen og gjør styling lettere. Virkningen og egenskapene til Nanoil hårolje er forskjellig avhengig av versjon. Nanoil for hår med høy porøsitet gjenoppbygger skadde hårtupper og den ytre og indre hårstrukturen, styrker hårsekkene og øker glans og glatthet. Nanoil for hår med medium porøsitet gir riktig fuktighet og reparerer skadet hår i dybden. Videre gir den vakker glans i matt hår og temmer uregjerlig hår. Nanoil for hår med lav porøsitet gjør styling lettere, øker volum og pleier håret.

Ingredienser i Nanoil hårolje

Sammensetningen til Nanoil avhenger av hvilken hårtype den er beregnet på. Ingrediensene er valgt slik at de kan gi hver hodebunns- og hårtype den beste pleien. Hva inneholder hver Nanoilversjon?

Nanoil for hår med lav porøsitet består av: Furuolje, Kokosolje, Arganolje, Lakserolje, Sheasmør, Maracujaolje, Babassuolje, Monoiolje, Cupuacusmør, pantenol, Kerastim, Baicapil, UV-filter, vitamin A og E. Nanoil for hår med medium porøsitet inkluderer Macadamiaolje, Arganolje, Marulaolje, Jojobaolje, Maracujaolje, Kokosolje, Kerastim, Baicapil, silke, vitamin A og E, UV-filter. Nanoil for hår med høy porøsitet inneholder Mandelolje, Arganolje, Nattlysolje, Avokadoolje, Marulaolje, Bomullsfrøolje, pantenol, lanolin, silke, keratin, Kerastim, Baicapil, UV-filter, vitamin E.

Påføring av Nanoil Hårolje

Det finnes mange måter å bruke Nanoil hårolje på. Påfør den i tørt eller fuktig hår, rett etter hårvask eller føning. Tilsett Nanoil i yndlingsmasken eller balsamen din for å forsterke virkningen deres. Bruk oljen flere ganger for dagen for å gjøre frisyren din vakker uten opphold. Påfør Nanoil i hårtupper eller hodebunn. Visste du at Nanoil hårolje tar vare på skjeggene til menn? Videre kan den forhindre overdrevent hårtap.

Fordeler:

  • reparerer skadet hår
  • glatter ut håret, gir glans
  • beskytter mot tørrhet og kjemisk skade
  • inneholder mange naturlige ingredienser
  • fri for silikoner og fargestoffer
  • svært lett påføring
  • gjør børsting og styling lettere
  • stor størrelse
  • resultatene kan observeres etter noen ukers behandling

Ulemper:

  • tung glassflaske

nettside: www.nanoil.no