L’Oreal Mythic Oil

Er håret ditt tørt, krøllete eller tynt? L’Oreal Mythic Oil kommer til å hjelpe deg! Du har aldri brukt et slikt genialt produkt før. Det er perfekt for alle hår- og hodebunnstyper. Oljen inneholder naturlige ingredienser som gjør frisyren din enda vakrere.

Rask og enkel påføring er en ekstra fordel hos produktet.

Virkningen og egenskapene til L’Oreal Mythic Oil

L’Oreal Mythic Oil er et allsidig produkt. For det første temmer det uregjerlig hår, forbedrer stylingen og fjerner floker. Du blir ikke plaget av floker når du styler håret, men løsner dem uten problemer før du lager en flette eller knute. For det andre beskytter oljen mot virkningen til skadelige ytre faktorer. Solstråler, sjøbad og lave temperaturer kommer ikke til å svekke håret ditt. Retting, krølling eller føning kommer ikke til å være problematisk. Varme som produseres av stylingverktøy og dingser ødelegger ikke lenger strukturen til hårstråene. For det tredje gjør L’Oreal Mythic Oil håret glansfullt, smidig, glatt og vakkert. Frisyren din ser elegant ut, perfekt stylet og godt tatt vare på.

Ingrediensene i L’Oreal Mythic Oil

De to hovedingrediensene i L’Oreal Mythic Oil er avokadoolje og druefrøolje. Den første inneholder fettsyrene omega 3 og omega 6 samt vitamin A, B1, B2 og D. Den andre er rik på fettsyrer, inkludert linolsyre, og antioksiderende stoffer som beskytter mot frie radikaler. De gjør håret sterkere og mer motstandsdyktig mot mekanisk og kjemisk skade, mens daglig pleie blir mye enklere og hyggeligere.

Påføring L’Oreal Mythic Oil

Påføringen av L’Oreal Mythic Oil er så enkel at du kommer til å ha lyst til å bruke oljen hele tiden. Ser du resultatene den gir, vil du aldri erstatte den med noe annet. Hvordan påføre L’Oreal Mythic Oil? Ta en liten mengde av produktet i fuktig eller tørt hår og gni det grundig inn. Har du kort eller middels langt hår, er det nok med en porsjon av produktet. Bruk to porsjoner hvis du har langt hår.

Fordeler:

  • forbedrer tilstanden til håret
  • fungerer som et varmebeskyttende produkt
  • inneholder fettsyrer og rikelig med vitaminer
  • nøytraliserer virkningen til frie radikaler
  • problemfri påføring og behandling
  • hjelper å få ut floker og å style
  • inneholder populære oljer: avokado og drue

Ulemper:

  • hvis håret ditt er tynt og du tar i for mye olje, kan den gjøre håret ditt fett