Kerastase Elixir Ultime

Er hårstyling problematisk? Er det vanskelig å børste håret? Har du også slike problemer er det på høy tid å prøve Kerastase Elixir Ultime. Du innser ikke engang hvor mye produktet vil forbedre den daglige pleien og hårstylingen.

Nøler du fortsatt? Prøv Kerastase Elixir Ultime – du kommer ikke til å angre.

Virkningen og egenskapene til Kerastase Elixir Ultime

Kerastase Elixir Ultime er et allsidig produkt. Det er perfekt både for å style håret og pleie skadede hårstrå. Takket være naturlige ingredienser får hårstråene dine næring, blir glattere, smidige og glansfulle. Videre gir Kerastase Elixir Ultime antioksiderende, styrkende og beskyttende virkning. Den beskytter håret mot frie radikaler, hindrer aldringsprosessene og hindrer hårtap og grå hår. Oljen har en lett konsistens, gjør det leggere å få floker ut av langt hår, gjør håret lettere å håndtere og tynger ikke ned. I tillegg hindrer Kerastase Elixir Ultime håret i å floke seg.

Ingrediensene til Kerastase Elixir Ultime

Kerastase Elixir Ultime skylder sin supre virkning til planteingrediensene. Produktet inneholder fire oljer: mais, argan, camelia og pracaxi. Maisolje er en naturlig antioksidant; den gjør håret smidig og glansfullt. Arganolje er sett på som det beste pleiende stoffet. Den regenererer, styrker og gir fuktighet til hår og hodebunn. Cameliaolje glatter den ytre hårstrukturen, forhindrer statisk elektrisitet og krusethet. Pracaxiolje gir næring, mykhet og gir håret glans.

Påføring av Kerastase Elixir Ultime

Kerastase Elixir Ultime kan påføres på fire forskjellige måter. Før du vasker håret, gni noen dråper av produktet inn i håret. Etter mer enn 10 minutter vasker du håret med en sjampo. Du kan også bruke oljen før føning eller retting, noe som forenkler stylingen og børstingen. Du kan like gjerne påføre produktet etter styling for å pleie hårstråene. Kerastase Elixir Ultime passer som et daglig pleieprodukt.

Fordeler:

  • gir glans
  • gir noe fuktighet
  • glattgjør perfekt
  • vakker duft og fin innpakning

Ulemper:

  • andre Kerastase-produkter er mye bedre
  • svært tykk konsistens
  • kan gjøre håret fett
  • påfører du på feil måte kan det skade håret