Moroccanoil Treatment

Marokkos flytende gull – navnet er kjent hos alle hårelskere. Dette er navnet til arganoljen, som er sett på som det mest verdifulle nærende og pleiende stoffet for hår. Den kan finnes i Moroccanoil Treatment.

Takket være umiddelbar virkning og ganske lett påføring, kan produktet fort bli et uerstattelig favorittprodukt innen hårpleie.

Virkningen og egenskapene til Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment anbefales for hår med medium porøsitet. Bruker du oljen jevnlig, blir håret lettere å style, børste og pleie daglig. Hvordan er dette mulig? Takket være produktet blir håret ditt sunt, glansfullt, sterkt, mindre utsatt for skade, glatt og med riktig fuktighet. Videre vil føning bli lettere og raskere. Moroccanoil Treatment can fungere som et varmebeskyttende produkt. Matte hårstrå, irritert hodebunn og flisete tuppere kommer ikke til å plage deg. Dessuten tilbyr Moroccanooil Treatment lindrende og anti-inflammatoriske egenskaper. Den hjelper med å bekjempe flass, irritasjoner og andre dermatologiske hodebunnsproblemer.

Ingrediensene i Moroccanoil Treatment

Moroccanooil Treatment inneholder original arganolje, noe som er grunnen til at produktet er så effektivt og får så mye skryt av mange kvinner. Arganolje er rik på vitaminer og mineraler, noe som er essensielt for at hår og hodebunn skal fungere riktig. Den er rik på vitamin E, samt fettsyrene Omega 6 og Omega 9. Disse ingrediensene forhindrer for tidlige grå hår og hårtap.

Påføring av Moroccanoil Treatment

Ta Moroccanoil Treatment i fuktig hår, fra midtlengdene. Du kan påføre litt mer av produktet i tuppene. Føn håret tørt med kald luft eller la det lufttørke. Som et resultat blir frisyren din glansfull, glatt og vakker. Visste du at Moroccanoil Treatment kombinert med en hårmaske eller balsam utgjør en fantastisk pleieduett? Du trenger bare å blande noen få dråper av oljen i masken eller balsamen – virkningen vil være tilfredsstillende.

Fordeler:

  • inneholder arganolje
  • bekjemper flass
  • gir glans og glatthet
  • forhindrer hårtap
  • gir håret næring og forbedrer tilstanden
  • kan påføres sammen med andre pleieprodukter

Ulemper:

  • inneholder parfymestoffer og silikoner