ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

Den er perfekt for å style en frisyre og gjøre den vakrere – ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist. Naturlige ingredienser, svært lett påføring og utrolige egenskaper gjør at oljen skiller seg ut blant de andre produktene som tilbyr lignende egenskaper og virkning.

Mange hårelskere er fornøyd med oljen. Kommer du til å like den også?

Virkningen og egenskapene til ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

Oljen anbefales for de som jevnlig bruker varmestyling. Hvis du også bruker hårføner, rettetang eller krølltang bør du prøve ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil. I tillegg gir den enestående pleie til hår som er tørt, matt og tyng. Videre forebygger oljen flisete tupper, beskytter fargen i farget hår og forhindrer skaden som forårsakes av enkelte stylingbehandlinger. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil glatter også ut og temmer håret.

Ingrediensene i ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil er blant de få håroljene som er fri for parabener, fargestoffer og uttørkende stoffer. På den andre siden tilbyr oljen bambusekstrakt, som gjør håret tykt og sterkt i tillegg til mer motstandsdyktig mot å falle ut, mot sprøhet og skade. Videre er bambusskudd rike på vitaminer, mineraler, aminosyrer og stoffer som motvirker frie radikaler. Bambusekstraktet som er inkludert i ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil er økosertifisert. Produktet er beriket med solsikkeolje, jojobaolje, drueolje og avokadoolje for å kunne gi håret ditt og hodebunnen best mulig pleie.

Påføring av ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil er en mist, noe som gjør påføringen svært lett og tar opptil to minutter. Produktet kan påføres i både fuktig og vått hår. Sprayer du oljen i fuktig hår reduserer den statisk elektrisitet og gjør håret lettere å børste og style. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil påført i vått hår gjør frisyren glansfull.

Fordeler:

  • eksotiske ingredienser
  • organisk sertifikat
  • rask og enkel påføring
  • pleier håret
  • beskytter under føning og farging
  • styrker svakt hår som lett faller ut

Ulemper:

  • inneholder silikoner