Bumble and bumble Invisible Oil

Krøller, bølger eller spiraler? Har du slikt hår er det på høy tid å tenke på å pleie det riktig. Bumble and bumble Invisible Oil er sensasjonell. Produktet håndterer alle typer krøllet hår.

Takket være naturlige ingredienser og rask påføring vil du beholde oljen på badet for alltid.

Virkningen og egenskapene til Bumble and bumble Invisible Oil

Bumble and bumble Invisible Oil anbefales for å pleie og style krøllete hår. Den definerer krøllene på en enestående måte, gir glans, forhindrer krusethet og statisk elektrisitet. Videre er den perfekt for daglig styling. Den beskytter mot UV-stråling, klor- eller sjøvann, varme som produseres av stylingverktøy. Bumble and bumble Invisible Oil gjør det lettere å få ut floker og å føne håret, i tillegg til at den forbedrer varmestyling. Den forhindrer flisete tupper, sprøtt hår, hår som faller ut og skade.

Ingrediensene til Bumble and bumble Invisible Oil

Bumble and bumble Invisible Oil skylder sin effektivitet på seks planteoljer som inkluderer: drue-, solsikke-, søt mandel-, macadamia-, argan- og kokosolje. Videre inneholder oljen drue- og gardeniaekstrakt. Alle kombonentene gir smidighet, fuktighet og glans. Bumble and bumble Invisible Oil tilbyr også ingredienser som gjør det lettere å få ut floker og å style håret, samt som gir varmebeskyttelse.

Påføring av Bumble and bumble Invisible Oil

Skaperne av Bumble and bumble Invisible Oil anbefaler: jo mindre, jo bedre. Ta en liten mengde av produktet for å forsikre deg om at hårstråene dine pleies, men ikke tynges ned. Du bør påføre Bumble and bumble Invisible Oil rett etter å ha vasket håret. Deretter bør du føne det med kald luft. Virkningen? Glatt, glansfullt, fuktig og temmet hår. Ønsker du å unngå flisete tupper kan du ta oljen i rent og tørt hår.

Fordeler:

  • utrolig rik sammensetning
  • enkel påføring
  • temmer håret
  • reparerer flisete tupper
  • gjør håret glansfullt og glatt

Ulemper:

  • påfører du for mye kan det overvelde hårstråene
  • inneholder noen irriterende stoffer